SEO

Kom hoger in Google

De eerste resultatenpagina in Google krijg 89% van alle clicks. Weet jij hoe hoog jij scoort in Google? Wanneer jij je website niet op een continue basis optimaliseert, verlies je het van de concurrent die dit wel doet. Onze SEO service helpt jou met het verbeteren of behouden van jouw positie in Google voor geselecteerde zoekwoorden.

SEO-Scan

SEO begint altijd met het fundament, net als het bouwen van een huis. Zodoende starten wij bij onze SEO service met het uitvoeren van een SEO scan, om een beeld te krijgen van de huidige situatie. Aan de hand hiervan ontwikkelen wij een strategie.

Competitie onderzoek

Wij helpen jou inzicht te krijgen op welke zoekwoorden jouw competitie presteert en wat hun focuspunten zijn. Daarnaast kunnen wij jou helpen om voor deze zoekwoorden te ranken en de competitie te passeren!

SEO Vragen

Klaar om resultaten te halen in Google? Met onze service kunnen wij jou helpen ranken in Google, voor jouw belangrijkste zoekwoorden. Laat ons jou helpen in contact te komen met klanten die naar jouw bedrijf zoeken!

Kunnen jullie garanderen dat ik op pagina 1 kom?

Wees voorzichtig met iedereen die dit garandeert. Dit is afhankelijk van de (huidige) staat van jouw website en SEO, alsmede die van jouw concurrent.

Hoe snel zie ik resultaten?

SEO is een langetermijn strategie voor jouw bedrijf. Afhankelijk van de strategie en concurrentie in jouw markt, kunnen resultaten varieren van enkele dagen tot enkele maanden.

Waarom kies ik voor Solvex?

Met SEO is het belangrijk dat je de juiste tactieken volgt en dat is wat wij doen. Indien je voor korte termijn resultaten kiest riskeer je penalties van Google en dit kan jouw bedrijf beschadigen op de lange termijn.