Over ons

Solvex Web Agency

Als een Digitaal Marketing Bureau, biedt Solvex een verscheidenheid aan marketingdiensten aan in de online wereld. Dit omvat onder andere social media marketing/onderhoud, SEO/SEA diensten alsook website ontwikkeling en onderhoud.

DIGITALE STRATEGIE

Start jouw online business met Solvex

Met ons team van ervaren professionals bieden we een uitgebreid scala aan diensten, waaronder SEO, SEA, webdevelopment, applicatieontwikkeling en de verkoop van domeinen. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en langdurige partnerschappen op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, transparantie en meetbaar resultaat.

De voortgang van jouw project

Zodra we met een project beginnen, stellen we een duidelijk communicatiekanaal in tussen ons team en de klant. Dit kan een combinatie zijn van e-mail, telefoongesprekken, videocalls of projectmanagementtools.

We bespreken ook de frequentie van de updates, zodat we aan de verwachtingen van de klant kunnen voldoen en hen altijd op de hoogte kunnen houden van de voortgang.

Solvex als partner

  • Ons doel is om onze klanten volledig betrokken te houden bij het project en hen het vertrouwen te geven dat we hun doelstellingen serieus nemen.

  • We geloven dat transparante communicatie en regelmatige updates de basis vormen van een succesvolle samenwerking.