Web development

Webontwikkeling

Creeer je eigen ervaring
Op zoek naar een website of een applicatie voor jouw bedrijf? Ons development team heeft meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkelt applicaties die presteren. Mede door onze ervaring met grote projecten en corporaties kun jij er zeker van zijn dat jouw project in de juiste handen is bij Solvex.

Web Development
Het is eigenlijk niet meer voor te stellen dat een bedrijf vandaag de dag geen website heeft. Maar wellicht begin je net of wil jij jouw website mee laten profiteren van de nieuwste ontwikkelingen. Ons team ontwikkelt websites met een prachtig design en kwalitatieve code.

App Ontwikkeling
Het aantal downloads van apps per jaar is groeiende. Men verwacht 258 miljard downloads in 2022. Wil jij met jouw bedrijf een applicatie ontwikkelen? Ons team bouwt applicaties voor Android en iOS.
Development vragen
Wij zijn net zo enthousiast als jij, om aan jouw idee te werken. Laten wij jouw ideeen omzetten in realiteit met een geweldig werkende website en/of applicatie.

Verzorgen jullie ook beheerdiensten?
Ja, naast de ontwikkeling kunnen wij ook jouw applicatie en/of website beheren om te verzekeren dat deze altijd up-to-date en beveiligd is.

Bieden jullie ook hostingdiensten aan?
Wij zijn geen hostingbedrijf maar kunnen wel ondersteunen bij het vinden van de juiste hostingpartij, die perfect aansluit bij jouw website of applicatie.

Ontwikkelen jullie ook iOS applicaties?
Ja, wij ontwikkelen zowel iOS als Android applicaties.